Informatie

Chiro Atrejoe

Voor wie? 

We zijn een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar. 

Wat en waneer?

Tijdens het jaar is er werking om de 3 weken, telkens op zaterdag van 14u tot 17u. Daarnaast zijn er twee leden-weekends en een keitof zomerkamp! 

Meer info over de data vind je op onze kalender. Meer info over wat je kunt verwachten van een werking, weekend of bivak vind je bij activiteiten.


Waar?

Ons lokaal is achter de Heilig Hart Kring in de Dokter De Moorstraat 104, 9300 Aalst.

Aangezien er rond onze lokalen weinig speelterein is, gaan wij vaak na de formatie te voet naar Speelterrein Sint-Elisabeth, dat is vlakbij onze lokalen.

Hoe werken wij? 

Chiro is er voor iedereen!

Daarom is een uniform bij ons niet verplicht. We vragen enkel om een eigen rode T-shirt of trui aan te doen. Op deze manier zijn we als groep altijd herkenbaar!

Er wordt NIET gewerkt met inschrijvingen, in de plaats daarvan wordt er per werking 50 cent gevraagd, voor het drankje en koekje dat ze om 4 uur krijgen.

Wij doen altijd ons best om alles zo goedkoop mogelijk aan te bieden om te tonen dat Chiro echt voor iedereen is!

Mutualiteit

Vergeet niet dat ook de meeste mutualiteiten een tegemoetkoming geven voor weekends en kampen bij jeugdbewegingen en verenigingen. Je kan dus naar de chiro komen en er nog eens geld voor terugkrijgen ook. Het formulier hiervoor kunnen jullie terugvinden op de site of het kantoor van jullie mutualiteit. Dat formulier bezorgen jullie aan ons, zodat wij het kunnen invullen. Daarna geven jullie het af aan de mutualiteit 

UITPAS

De UiTPAS is een kaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met de UiTPAS kan je punten sparen en ze verzilveren in een korting of ander voordeel. Maar met de UiTPAS kan je ook aan lagere prijzen deelnemen aan voorstellingen, workshops, verenigingen en jeugdbewegingen.

Meer info op www.UiTPAS.be of bij alle verkoop-of verdeelpunten.

Zo'n UiTPAS kan je halen bij:

Een UiTPAS kost:

+18 jaar: €5

-18 jaar: €2

Kansentarief: Gratis

Tweedehandswinkeltje

Wij verzamelen en verkopen Chiro uniformen. Short, Rok, Tshirt... Alles aan 5 euro per stuk. Wij hebben niet alles op voorraad, maar als jullie iets zoeken, kom het gerust vragen!


Dat betekent ook dat wij constant kleren inzamelen. Dus als jullie kind(eren) uit hun chirokleren gegroeid zijn, maar ze zijn nog in goede staat, breng ze aub zeker binnen of kom ze wisselen voor een grotere maat.