Bivak

In de augustus vindt het hoogtepunt van het chirojaar plaats: Bivak! Hierbij vertrekken we met de trein naar een locatie in België om daar dan 5  dagen te verblijven. We spelen spelletjes, eten heerlijke maaltijden en eindigen het kamp met een gezellig kampvuur. 

Chiro Atrejoe kan indien nodig een bedje en/of een slaapzak voorzien voor u kind. Als dit nodig is, dient dit aangegeven te worden bij de inschrijvingen. 

Dit jaar vindt het Bivak plaats van 12 - 17 augustus

Hoe verloopt zo'n Bivak?

Voor bivak werken we met inschrijvingen.  Op voorhand wordt er een google forms verpsreid. Er wordt verwacht om deze in te vullen per kind dat deelneemt en op het gevraagde bedrag te betalen. Betalen kan cash op het einde van de voorgaande werking of via overschrijving. Pas wanneer de google forms ingevuld is en het bedrag betaald is, is de inschrijving van uw kind volledig. 

Bij de ingeschreven kinderen wordt er op huisbezoek gekomen, waar er gevraagd wordt om een medische fiche in te vullen voor de ingeschreven kinderen. De valiezen worden de dag voor het vertrekt verzameld op de lokalen, waar ze met de camion worden vervoerd naar de kamplocatie op de dag van vertrek. 

Op de dag van vertrek worden alle kinderen op het aangekondigde uur verwacht aan Aalst station. 

Op een klassieke dag worden de leden gewekt om 8 uur, dan maken ze zich klaar voor de dag. Om 8u30 is het ochtendformatie en gaan we ontbijten. Vanaf dan worden er spelletjes gespeeld. Doorheen de dag wordt er middageten, avondeten en een vieruurtje voorzien. 's Avonds wordt er een groepsactiviteit of avondspel voorzien en dan gaan de leden slapen. Slaaptijd hangt  af van de afdeling waarin het lid zit.

Op de laatste dag wordt er opgestaan, ontbeten en wordt er opgeruimd. Dan worden er nog een aantal groepspelletjes gespeeld. Ten slotte nemen we het openbaar vervoer terug naar station Aalst. Daar houden we de slotformatie rond de middag en dan mogen de leden naar huis.